ich-zapfe

1-øre slangeklemme for NW 10 mm, galvanisert, 100 stk


Artikkelnummer 452612

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 210.72
NOK 168.56 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

1-øre slangeklemme for NW 10 mm, galvanisert, 100 stk

Denne 1-ørs slangeklemmen i galvanisert utgave er den perfekte løsningen for å sikre NW 10mm slanger. Klemmen har en bredde på 16-18mm og kommer i en praktisk pakke med 100 stk, slik at du alltid har nok utstyr tilgjengelig for dine behov. Med denne pålitelige klemmen kan du enkelt og sikkert feste slangen til ønsket objekt, og være trygg på at forseglingen er sikker og pålitelig.

Produktegenskaper

  • 100 stk 1-ørs slangeklemme for å dekke dine behov
  • Passer perfekt til NW 10mm slanger for en pålitelig festeanordning
  • Galvanisert utførelse gir ekstra slitestyrke og holdbarhet
  • Bredde på 16-18mm sikrer en trygg og stabil festing av slangen

Produktspesifikasjoner

  • Type: 1-øre slangeklemme
  • Passer til slangetype: NW 10mm
  • Bredde: 16-18mm
  • Antall: 100 stk
  • Utførelse: Galvanisert

Denne 1-ørs slangeklemmen er den ideelle løsningen for å sikre dine NW 10mm slanger på en pålitelig måte. Med en bredde på 16-18mm gir klemmen en sikker og fast forbindelse, noe som bidrar til å forhindre lekkasjer og andre problemer som kan oppstå når slangen ikke er ordentlig festet.

I tillegg til å sikre slangen på plass, er denne galvaniserte slangeklemmen også ekstremt slitesterk og holdbar. Galvaniseringen gir ekstra beskyttelse mot korrosjon, noe som gjør klemmen egnet for bruk i ulike miljøer og forhold, enten det er innendørs eller utendørs.

Med pakken som inneholder hele 100 stk, kan du være sikker på at du alltid har nok klemmer tilgjengelig for dine prosjekter. Uansett om du jobber med VVS-installasjoner, bilreparasjoner, eller andre applikasjoner, vil denne klemmen være en pålitelig følgesvenn.

En av fordelene med denne slangeklemmen er dens enkle montering. Du trenger ikke avansert verktøy eller spesialisert kunnskap for å feste slangen sikkert på plass. Den intuitive designen gjør det raskt og enkelt å få jobben gjort.

Med denne 1-ørs slangeklemmen kan du være trygg på at dine slanger er godt festet og beskyttet mot potensielle skader eller lekkasjer. Invester i kvalitet og pålitelighet med denne slitesterke slangeklemmen, og få jobben gjort med selvtillit og sikkerhet.

Opplev den praktiske og pålitelige ytelsen til denne galvaniserte 1-ørs slangeklemmen i dine prosjekter i dag. Sikre dine NW 10mm slanger på en trygg og effektiv måte, og oppnå profesjonelle resultater hver gang.

Vare-ID 452612
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Innhold 1 stykke
Vekt 5 g
Netto vekt 5 g
dimensjoner 20×18×5mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

ofte kjøpt sammen med...

Du kan også være interessert i: